Nieuwe trailer voor ‘Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’

Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes komt er aan in november. Na geduldig wachten sinds de eerste trailer in april, hebben fans nu eindelijk een frisse blik op de prequel film die zich 64 jaar voor het origineel afspeelt.

De nieuwe trailer, die op 20 september werd uitgebracht, bevat een nostalgisch tintje met ‘The Hanging Tree’, bekend van Katniss’ vertolking in Mockingjay. De boom werd eerder gemaakt door Lucy Gray Baird in het boek Songbirds & Snakes. Ondanks enkele blockbuster vertragingen door stakingen, lijkt het erop dat de film zich zal houden aan de geplande releasedatum van 17 november.

hunger games

In The Ballad of Songbirds & Snakes draait het verhaal voornamelijk om de 18-jarige Coriolanus Snow. Hij probeert de eer en rijkdom van zijn familie te behouden.

Snow besluit Lucy Gray Baird, gespeeld door Rachel Zegler, als mentor op te nemen in de aankomende tiende Hunger Games. Hij ziet haar charisma als een kans om zijn lot te veranderen. Coriolanus en Lucy Gray werken samen met hun talenten in showmanschap en politiek inzicht en bevinden zich in een race tegen de klok. Om niet alleen te overleven, maar mogelijk ook de loop van hun leven voor altijd te veranderen.

Lees Ook

Nieuw op Disney Plus films: Nederland TOP 10 Favorieten [2023]

Francis Lawrence is de regisseur, populair vanwege zijn werk aan ‘Catching Fire’ en beide delen van de ‘Mockingjay’-finale. In The Ballad of Songbirds & Snakes spelen Peter Dinklage, Jason Schwartzman, Hunter Schafer en Viola Davis. Naast Tom Blyth en Rachel Zegler.

Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes’ komt op 17 november in de bioscoop.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *