‘No Hard Feelings’ in première op Netflix

Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt voor No Hard Feelings, een film met Jennifer Lawrence en Andrew Barth Feldman in de hoofdrollen.

No Hard Feelings verraste kijkers onverwacht en overwon de aanvankelijke controverse over het concept. De film, met Jennifer Lawrence als Maddie, draait om de ingehuurde missie van haar personage om de introverte Percy (Andrew Feldman) te helpen uit zijn schulp te komen voor de universiteit.

In de Verenigde Staten zijn Sony-films toegankelijk voor streaming op Netflix onder een lopende Sony-Netflix overeenkomst. Over het algemeen zit er vier tot vijf maanden tussen de bioscooprelease van een Sony-film en het streamingdebuut. Netflix heeft echter onlangs aangekondigd dat de film op 23 september in première gaat op het platform.

Lees Ook

Bekijk al uw favoriete inhoud met de beste Netflix VPN

In de film spelen ook Matthew Broderick als Percy’s vader en Laura Benanti als Percy’s moeder. Natalie Morales als een vriendin van Maddie, Scott MacArthur als een vriend van Maddie, Ebon Moss-Bachrach als Gary, Hasan Minhaj en Kyle Mooney.

no hard feelings

De R-rated film No Hard Feelings zal naar verwachting debuteren zonder inhoudelijke wijzigingen. Netflix handhaaft meestal de oorspronkelijke rating van de inhoud en censureert of verandert deze niet. Het platform kan echter wel waarschuwingen en ouderlijk toezicht geven om kijkers in staat te stellen weloverwogen keuzes te maken.

No Hard Feelings is vanaf 23 september te zien op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *