Olivia Rodrigo, Amerikaanse zangeres komt naar Amsterdam in mei 2024

Na haar knallende optreden tijdens de VMA’s van 2023 maakt Olivia Rodrigo zich op voor haar langverwachte GUTS World Tour.

Na de release van haar veelgeprezen tweede album “Guts”. kondigde de 20-jarige muzikante een 57-stops tour aan die een niet te missen evenement belooft te worden.

olivia rodrigo

Rodrigo heeft haar hart en ziel in “Guts” gestopt. Ze schreef de meeste van de diep persoonlijke maar toch universeel relateerbare liedjes toen ze 19 was. Het is een album vol onrust, fouten, onhandigheid en tienerangst die die cruciale fase in het leven kenmerken. Rodrigo staat te popelen om haar reis met fans te delen en liet weten enthousiast te zijn over dit nieuwe hoofdstuk.

De tournee begint op 23 februari 2024 in Palm Springs, Californië, en markeert het begin van een uitgebreide reis. Rodrigo zal eerst optreden in de Verenigde Staten. Later zal ze in de lente en vroege zomer optreden in Canada en Europa. Olivia’s concert in Nederland wordt verwacht op 24 mei 2024 in amsterdam. In juli keert ze terug naar de Verenigde Staten, waar ze haar tournee afsluit met twee laatste shows in Los Angeles op 14 augustus 2024.

Fans kunnen een sterren line-up van openingsacts verwachten. Waaronder The Breeders, PinkPantheress, Chappell Roan en Remi Wolf, die Rodrigo vergezellen op geselecteerde tourdata. Met haar oprechte muziek en opwindende optredens wordt Olivia Rodrigo’s 2024 GUTS World Tour een onvergetelijke muzikale reis.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *