One Piece bedenker prijst ‘perfecte’ strohoedencast in Netflix-serie

Eiichiro Oda, de bedenker van One Piece, is vol lof over Netflix’ live-action serie adaptatie van zijn beroemde manga. Met behulp van een unieke “slakkentelefoon” van castlid Iñaki Godoy en het productieteam spreekt Oda zijn goedkeuring uit in een video die op het officiële Instagram-account van de serie is geplaatst.

“Als Hollywood-productie zijn de actie en VFX geweldig, om nog maar te zwijgen over de prestaties van de cast. Maar ik wil vooral de aandacht vestigen op hoe perfect de Straw Hat cast is,” zegt Oda. “Het is alsof je de Straw Hats in het echt ziet, en daar wil ik jullie graag van laten genieten.”

One Piece is gebaseerd op Oda’s manga en volgt het verhaal van Monkey D. Luffy, een ambitieuze jonge avonturier die hunkert naar bevrijding. Luffy verlaat zijn nederige dorp en begint aan een verraderlijke zoektocht naar de mythische schat One Piece, met als droom de piratenkoning te worden. Maar om zijn doel te bereiken moet hij zijn bemanning verzamelen, de mariniers voorbijstreven en gevaarlijke rivalen te slim af zijn.

one piece

In de live action-serie spelen Godoy als Monkey D. Luffy, Mackenyu als Roronoa Zoro, Emily Rudd als Nami, Jacob Romero als Usopp en Taz Skylar als Sanji.

Lees ook

Hoe Netflix ‘One Piece Live Action’ te bekijken: complete gids! [2023]

De serie werkt samen met Shueisha. De live-action serie is een joint venture van Tomorrow Studios en Netflix. Schrijvers en showrunners Matt Owens en Steven Maeda nemen het roer over als uitvoerend producenten. Eiichiro Oda, Marty Adelstein en Becky Clements zijn ook uitvoerend producent.

One piece begint op 31 augustus met streamen op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *