‘One Piece’ krijgt opmerkelijke publieksscore op Rotten Tomatoes

One Piece live-action serie schrijft geschiedenis met zijn overweldigende positieve ontvangst. Op dit moment is het een van de populairste series in 84 landen wereldwijd.

Bovendien behaalde One Piece kort na het Netflix-debuut een opmerkelijke 94% Audience Score, zoals beoordeeld door meer dan 2.500 gebruikers op Rotten Tomatoes volgens Fandomwire. De echte beoordeling wacht echter volgende week, wanneer Netflix de kijkcijfers voor het openingsweekend van One Piece onthult.

one piece

Een van Netflix’ beroemde tv-hits Wednesday oogstte een indrukwekkende 341,23 miljoen kijkuren tijdens de debuutweek in november 2022. Zelfs als One Piece de kijkcijfers van Wednesday niet overtreft, heeft het nog steeds een aanzienlijk potentieel voor succes.

In vergelijking met een andere tv-hit, haalde Stranger Things 4 Volume 1 ongeveer 286 miljoen kijkuren tijdens de premièreweek, wat lager is dan “Wednesday”, maar nog steeds een substantieel cijfer is op het gebied van Netflix-content. Alleen de tijd zal uitwijzen waar live-actieseries staat in dit opzicht.

lees ook

Hoe Netflix ‘One Piece Live Action’ te bekijken: complete gids! [2023]

De productie van de live-action adaptatie duurde zeven jaar. Eiichiro Oda, de bedenker van de serie, speelde een cruciale rol. Als uitvoerend regisseur zorgde Oda er ijverig voor dat de serie trouw bleef aan de oorspronkelijke verhaallijn.

Oda had lang bedenkingen bij een live-action adaptatie van zijn geliefde meesterwerk. Gezien de grillige geschiedenis van anime-adaptaties was zijn scepsis gegrond. Het was echter de klassieke film van Stephen Chow die Oda uiteindelijk inspireerde om de sprong in het diepe te wagen.

One piece wordt momenteel gestreamd op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *