One Piece maker prijst Netflix-serie voor trouw en waarden

De One Piece live-action serie van Netflix, die deze maand is uitgekomen, geeft prioriteit aan het trouw blijven aan de kernwaarden van het bronmateriaal. Eiichiro Oda, de bedenker van de manga, heeft enthousiast bijgedragen aan de productie van de serie en onderstreept de toewijding om trouw te blijven aan het geliefde origineel als Luffy en de bemanning van de strohoed op het scherm verschijnen.

In een recent gesprek met RadioTimes zei regisseur Emma Sullivan: “Je weet dat [fans] er gepassioneerd over zijn, maar ze willen er het beste voor.”

Ze voegde eraan toe: “Je wilt dat ze gelukkig zijn. Weet je, maar ik denk dat de enige manier waarop we dat kunnen doen is om [Eiichiro] Oda gelukkig te maken. Toen hij dingen zag die hij niet leuk vond, hebben we het opnieuw gedaan.”

one piece

“Dus hij is echt de leider, en ik denk dat als Oda zegt dat hij er blij mee is. Dan zullen de fans blij zijn. Maar weet je, we hopen gewoon dat we ons best hebben gedaan.”

De One Piece-serie weet hoe ze fans moeten geven wat ze willen. Met meer dan 1000 anime-afleveringen en mangahoofdstukken is de populariteit te danken aan een geweldig verhaal.

Sullivan voegde daar later aan toe: “Ik denk dat het gaat over het volgen van je dromen. Ik denk dat het gewoon een hele, hele goede boodschap is.”

Toen vervolgde ze: “Toen ik er met mijn zoon over sprak, realiseerde ik me niet dat hij tijdens de pandemie het hele boek had gelezen, hij had meer dan 1000 hoofdstukken gelezen. En ik denk dat het voor jonge mensen juist die positiviteit is.”

Lees ook

Hoeveel afleveringen van ‘One Piece’ zijn er?

“Het is grimmig daarbuiten op dit moment, we zetten het nieuws aan. Het is verschrikkelijk. Er zijn lieve personages die positief zijn ondanks tegenslagen, en deze gebrekkige maar grappige kickass groep mensen. Ik denk dat we een beetje zonneschijn nodig hebben.”

One piece wordt momenteel uitgezonden op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *