‘Peaky Blinders’ is nog niet voorbij

Goed nieuws voor de fans van Peaky Blinders, Steven Knight, de bedenker van de serie, heeft officieel bevestigd dat het verhaal ‘nog niet voorbij is’.

Knight zei tijdens het delen van een bericht ter ere van de 10-jarige verjaardag van het drama op Instagram. “Het lijkt bijna niet te geloven dat het 10 jaar geleden is dat Tommy Shelby voor het eerst op dat zwarte paard door de straten van Birmingham reed. Het fenomenale wereldwijde succes van de show is te danken aan de genialiteit. En het harde werk van het loyale team dat het mogelijk maakt. We zijn nu 10 jaar verder en het verhaal is nog niet voorbij. Let op.”

Nadat het zesde seizoen vorig jaar eindigde, besprak Knight het idee van een film om het verhaal af te sluiten. Een recente teaser met de zin “op naar de volgende tien jaar” heeft echter speculaties aangewakkerd dat er misschien nog meer seizoenen of een afsplitsing in de maak zijn. Dit maakt fans nieuwsgierig naar de toekomst van de Peaky Blinders saga.

Lees Ook

“All the Light We Cannot See”: Netflix Oorlogsdrama Dat Je Niet Mag Missen! [2023]

Er is nog geen nieuws over de film gedeeld. Oppenheimer-ster Cillian Murphy (Tommy Shelby) bekende in juli zelfs dat hij geen update heeft.

“Dat is waarschijnlijk het ergste aan Peaky Blinders – de hele tijd vragen krijgen over de film!” Zei hij gekscherend. “Ik zou graag een film doen als er meer verhaal te vertellen is. Ik wacht het af, maar ik heb daar geen update over.”

Murphy zei in mei: “Als er meer verhaal is, zou ik het graag doen. Maar het moet wel kloppen. Steve Knight schreef 36 uur televisie en we vertrokken met zo’n hoogtepunt. Ik ben echt trots op die laatste serie. Dus het zou legitiem en gerechtvaardigd moeten voelen om meer te doen.”

Peaky Blinders is te zien op BBC iPlayer en Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *