Percy Jackson keert na tien jaar terug op het scherm

De eerste trailer voor Percy Jackson and The Olympians is uit en zit vol spannende momenten.

De trailer introduceert het hoofdpersonage Percy Jackson (gespeeld door Walker Scobell), die gewone problemen heeft zoals slechte cijfers en pestkoppen, maar ook een aantal ongewone. De trailer laat zien hoe Percy aankomt in Camp Half-Blood, een plek voor halfgoden zoals hij. Dan verschijnt Zeus en vertelt Percy dat hij de gestolen Master Bolt moet vinden. De trailer belooft veel actie en avontuur in de wereld van de Griekse mythologie.

percy jackson

Percy Jackson & the Olympians’ is een boekenreeks van Rick Riordan. In samenwerking met Disney+ heeft het de geliefde personages bewerkt voor het scherm. Het verhaal volgt Percy, een gewone jongen die zijn goddelijke afkomst als zoon van Poseidon leert kennen wanneer hij een bepaalde leeftijd bereikt.

De drie zijn de uitvoerende producenten, samen met Dan Shotz, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe, Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell, D.J. Goldbeg en Riordans vrouw Rebecca Riordan.

Naast Scobell, Jeffries en Simhadri bevat de cast van de “Percy Jackson” show opmerkelijke namen zoals Jason Mantzoukas in de rol van Dionysus, de wijngod; Glynn Turman als Chiron, de centaur; Lin-Manuel Miranda als Hermes, de boodschappergod; en wijlen Lance Reddick als Zeus, de godheid van de hemel.

De show gaat op 20 december in première op Disney+ met twee afleveringen, waarna wekelijks nieuwe afleveringen zullen verschijnen.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *