Premièredatum aangekondigd voor aankomende Netflix-serie van Prince Harry en Meghan

Netflix’ eerste goedgekeurde project na een belangrijke samenwerking met Prince Harry en Meghan Markle is nu onderweg.

Meer dan twee jaar nadat Heart of Invictus het groene licht kreeg, gaat de docuserie op 30 augustus in première, exclusief op Netflix. De serie bestaat uit vijf afleveringen en beschrijft de reizen van deelnemers van over de hele wereld aan de Invictus Games. Een wereldwijd sportevenement dat in 2014 werd opgezet door prins Harry om gewonde, gewonde en zieke militairen te eren en te steunen.

prince harry

“Onze Invictus Games-gemeenschap vertegenwoordigt een aantal van de moedigste en meest toegewijde individuen uit 23 landen over de hele wereld.” Zegt prins Harry, hertog van Sussex, in een verklaring. Heart of Invictus‘ is het ongelooflijke verhaal van deelnemers die door hun diensttijd bij elkaar kwamen en nu door sport verenigd zijn. Terwijl ze in verschillende stadia van herstel zitten van zowel zichtbare als onzichtbare verwondingen. Deze deelnemers en hun dierbaren geven een meeslepend beeld van hun reis naar de Invictus Games. Op een manier die bewondering en respect afdwingt.”

Prince Harry zal de rol van uitvoerend producent en aanwezigheid op het scherm op zich nemen in deze persoonlijke onderneming. Hij laat zijn diepe verbondenheid met het doel zien. Zijn echtgenote, Meghan Markle, zal niet de rol van uitvoerend producent op zich nemen. Het project valt onder de vlag van hun gezamenlijke productiemaatschappij, Archewell Productions. Dit initiatief komt voort uit de meerjarige overeenkomst die ze in 2020 met Netflix sloten.

Dit is het derde project van Archewell Productions voor Netflix, na de aandachttrekkende documentaireserie Harry & Meghan. Daarnaast is er Live to Lead, een andere documentaireserie die wordt gepresenteerd door de hertog en hertogin.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *