Producent ‘Barbie’ geeft de voorkeur aan Gal Gadot voor hoofdrol

Gal Gadot, bekend om haar rol als Wonder Woman, onthulde dat ze werd overwogen voor de hoofdrol van Barbie in de film. Een verrassende onthulling die licht werpt op het castingproces.

In een interview met Flaunt sprak Gadot haar bewondering uit voor Margot Robbie. Zij vertolkte niet alleen het titulaire personage, maar produceerde ook de film. Gadot prees de kwaliteiten van Robbie en zei dat ze iemand is die je meteen als vriendin zou willen vanwege haar innemende persoonlijkheid. Robbie, die aanvankelijk niet verwacht had in de film te spelen, werd door Greta Gerwig overtuigd om de rol op zich te nemen.

barbie

Robbie’s beslissing om Gadot, bekend om haar donkere haar, te casten. als de typische blonde Barbie, werd verklaard door haar Barbie-energie. Robbie beschreef Gadot’s unieke schoonheid en oprechte vriendelijkheid, waardoor ze een sullige maar vertederende kwaliteit kreeg. Deze onverwachte keuze voegt diepte toe aan het personage en daagt traditionele stereotypen uit.

Gadots commentaar op de zaak straalt opwinding en warmte uit en benadrukt haar steun voor Robbie en het succes van het project. De interactie tussen deze twee talentvolle actrices benadrukt de geest van samenwerking en empowerment achter de film.

“Gal Gadot is Barbie-energie,” zei Robbie. “Omdat Gal Gadot zo onmogelijk mooi is. Maar je haat haar niet omdat ze zo mooi is, omdat ze zo oprecht is. En ze is zo enthousiast aardig, dat het bijna suf is. Het is net als vlak voordat je een sukkel bent.”

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *