Producenten tonen veel vertrouwen in verlenging One Piece season 2

Nu de nieuwste live-action serie van Netflix wereldwijd aandacht krijgt, zijn Tomorrow Studios, de producenten, optimistisch over een op handen zijnde aankondiging met betrekking tot One Piece Season 2.

De producenten hebben veel vertrouwen in de verlenging van One Piece season 2. De live-action adaptatie van de geliefde manga. De serie, ontwikkeld door Steven Maeda en Matt Owens, volgt de Straw Hat Pirates in hun zoektocht naar schatten en Monkey D. Luffy’s droom om de Koning der Piraten te worden. Ondanks het late debuut in augustus wijzen de eerste indicatoren op een veelbelovende terugkeer voor de serie.

one piece season 2

In een interview met Variety zei Becky Clements, Tomorrow Studio President: “Ze houden het. Zoals je weet, tot na de lancering. Maar met Netflix’ steun voor de titel, verwachtten we dat het nummer één zou worden. En we voelden dat hun onderzoek en algoritmes waarschijnlijk de mogelijkheid daartoe zagen. Maar in onze gesprekken na de lancering hebben we te horen gekregen dat we de verwachtingen hebben overtroffen, wat ook fantastisch is.”

One Piece Season 1 oogstte 18,5 miljoen views op Netflix binnen de eerste vier dagen, een voorbode van het groeiende succes en de toenemende vooruitzichten voor Seizoen 2.

Lees Ook

Hoe Netflix ‘One Piece Live Action’ te bekijken: complete gids! [2023]

Marty Adelstein, CEO Tomorrow Studios’ voegde hieraan toe: “Ik denk dat [Netflix] verschillende situaties bekijkt over hoeveel afleveringen ze doen, breken ze ze op? Ik denk dat ze daar deze week achter proberen te komen. Ik vermoed dat we in de komende week tot twee weken iets van ze zullen horen. Er lijkt een grote impuls te zijn om hiermee door te gaan en met een langetermijnstrategie te komen. Dus daar wachten we gewoon op.”

One piece seizoen 1 is momenteel te zien op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *