Quinton Aaron gaat in op ‘The Blind Side’ controverse en Michael Oher rechtszaak

De film The Blind Side krijgt kritiek te verduren omdat de echte hoofdpersoon Michael Oher beweert te zijn uitgebuit door de familie Tuohy.

De film The Blind Side uit 2009, die Sandra Bullock een Oscar opleverde, ligt onder vuur nu de hoofdpersoon uit het echte leven. Michael Oher, beweert dat de familie Tuohy valselijk beweerde hem te hebben geadopteerd. En hem gebruikte voor financieel gewin, wat leidde tot een reactie.

Quinton Aaron, de acteur die Oher speelde in de film, ging in een interview met The Daily Mail in op de aanhoudende controverse. Hij wilde geen schuldige aanwijzen. Toch merkte hij op dat de betrokkenheid van Oher bij de totstandkoming van de film groter had kunnen zijn. Aaron herinnerde zich dat hij Oher vier jaar na de productie van de film ontmoette, terwijl de Tuohys de set meerdere malen bezochten.

the blind side

Hij zei: “Ik heb echt het gevoel dat ik deel uitmaak van het vertellen van je verhaal in deze industrie. En proberen zo betrokken mogelijk te zijn bij het proces is zeker de manier om te gaan. Ik leg niemand de schuld in de schoenen of zeg dat iemand dit had moeten doen. Of dat er iemand bij had moeten zijn. Ik zeg alleen, kijk, vooruit, ik denk dat als er ooit een situatie als deze is.”

“Sandra [Bullock] heeft net een verlies geleden en alles. Dus ik ben er vrij zeker van dat ze waarschijnlijk probeert om uit de [schijnwerpers] te blijven en gewoon zo goed mogelijk met haar situatie om te gaan. Ik hoorde wat verontrustende dingen die mensen over haar zeiden. En daar sta ik niet achter. Laat haar met rust. Kom niet voor mijn moeder.” voegde Aaron eraan toe.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *