Ragnarok Cast onthult spannende vechtscènes in finale

Ontdek het: Nieuwe Netflix-releases in Augustus 2023

Netflix-serie Ragnarok is klaar om binnenkort op de streamingdienst te verschijnen. Het laatste seizoen zal naar verwachting een epische botsing tussen Noorse goden en reuzen brengen. Magne, de reïncarnatie van Thor, gaat de strijd aan met veeleisende beproevingen die zijn vastberadenheid op de proef zullen stellen.

In de hartverscheurende climax van seizoen 3 zal Laurits, aangewakkerd door een gevoel van verraad van Magne, een angstaanjagende entiteit ontketenen. Hij ontketent een angstaanjagende entiteit genaamd Jörmungandr – een wezen dat in staat is om Thor zelf te doden. Magne wordt nu geconfronteerd met de dubbele dreiging van de sinistere Jutul familie, Laurits en de dodelijke Jörmungandr.

In een recent interview antwoordde de cast tijdens de Q/A-sessie dat er misschien meer vechtscènes zullen zijn dan in de vorige seizoenen.
David Stakson zei: “Ik denk dat er dit seizoen meer zijn dan de vorige twee.”
Herman voegde eraan toe: “We hebben vastgesteld hoe de show is, weet je. Het draait niet alleen maar om vechten. Maar er wordt wel gevochten. Goede, goede gevechten.”

Het komende seizoen, dat net als zijn voorgangers uit zes afleveringen bestaat, markeert het hoogtepunt van de serie. Er wordt een langverwachte Ragnarok-gebeurtenis verwacht, met de terugkeer van gevestigde personages zoals Magne en Laurits. Met name goden als Harry, Iman en Wotan zullen naar verwachting deelnemen aan de climactische strijd, samen met Saxa, die eerder de kant van Magne koos.

Terwijl fans zich opmaken voor het laatste hoofdstuk, belooft Ragnarok seizoen 3 een betoverende mix van mythologie en actie te bieden. De finale verschijnt op 24 augustus op Netflix.

Lees hier: Netflix-abonnementsgids [2023]

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *