Regisseur John Wick prequel The Continental looft Mel Gibson

De regisseur van The Continental, Albert Hughes, heeft zijn bewondering uitgesproken voor Mel Gibson, die de rol speelt van hotelmanager in de John Wick prequel spin-off show.

The Continental speelt zich af in het New York van de jaren 70 en gaat dieper in op de oorsprong van het hotel van de moordenaars uit het John Wick-universum van Keanu Reeves. Mel Gibson speelt de onverzettelijke en wraakzuchtige Cormac, de hotelmanager.

Tijdens een recent interview met TV Insider prees Hughes, die enkele series regisseerde, Gibson voor zijn professionaliteit en het respect dat hij naar de set bracht.

“Er is een scheiding tussen wat ik weet over zijn carrière achter de camera. Wat ik weet over zijn carrière voor de camera en wat we nodig hadden voor de rol. En Wat ik de afgelopen 40 jaar heb gehoord over hoe hij op de set is. Wat je ook over hem denkt of zegt, hij is een professional die heel egalitair is op de set.” zei Hughes.

“Hij behandelt mensen met respect. Hij praat met PA’s, hij praat met figuranten. Wat we allemaal kennen van Lethal Weapon en al die andere films zijn zijn zingers. Die staan niet in het script. Dat is Mel. Hij begint te spelen met woorden.”

Lees Ook

Hoe John Wick Chapter 4 kijken? Volledige Gids! [2023]

Hughes vervolgt: “In Episode 3 speelt hij met één woord in het bijzonder dat erg gevoelig is. Als je erin leest en ziet waar hij mee speelt, zijn het erg gevoelige onderwerpen. Ik zei tegen hem, je moet daarheen gaan, want we steken de draak met dit soort personages die heel onwetend zijn [over] waar mensen vandaan komen, de gekke oom die we allemaal kennen.”

The Continental debuteerde op 22 september op Prime Video.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *