Regisseur van ‘The Nun II’ deelt mee dat het einde verband houdt met ‘The Conjuring’

Spoilers Ahead!

Regisseur van The Nun II, Micheal Chaves onthult dat het einde van de film verbonden is met The Conjuring-reeks.

Het vervolg van The Nun kwam na vier jaar in de bioscoop, en bijna tien jaar voor The Conjuring. De film onderzoekt de gevolgen van Frenchie’s bezetenheid door Valak en zijn identiteit als Maurice.

the nun ii

De conclusie van The Nun II, waarin Frenchie/Maurice’s redding wordt getoond, heeft fans in verwarring achtergelaten. Over hoe hij bijna tien jaar later opnieuw bezeten raakt.

In een gesprek met Collider ging Chaves in op de schijnbare inconsistentie in het plot door licht te werpen op zowel het lot van Maurice als de wederopstanding van Valak.

“Er is een moment aan het einde van de film waar – nou ja! Er zijn een paar momenten; er is een mid-credit die misschien iets plaagt,” zei hij.

“Uiteraard denken we in de tijdlijn van The Conjuring dat hij aan het einde van deze film gered is. Maar dat weten we later, voor de gebeurtenissen van de eerste Conjuring. Maar na deze film is hij bezeten en is het een mislukt exorcisme dat ertoe leidt dat hij zichzelf van het leven berooft. Dus we weten dat dat eraan komt.”

Lees Ook

Beste Enge Horror Films Beschikbaar op Hulu in Nederland [2023]

Chaves voegde er toen aan toe. “Nu komt Valak terug in hem of Valak zit er misschien nog in. En ik denk dat dat echt open is voor interpretatie.”

The Nun II draait nu in de bioscopen.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *