Reiky De Valk, Thirty Something Actor Passed Away

Acteur Reiky de Valk is op 23-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn familie bevestigd. Hij was bekend van zijn rol in de BNNVara dramaserie Dertigers.

Zijn familie deelde het trieste nieuws op Instagram en zei dat Reiky ervoor koos om nu van bovenaf op ons neer te schijnen. Ze zeiden dat hij altijd in hun hart zal blijven en wensten dat zijn ziel in vrede rust.

reiky de valk

“Reiky heeft ervoor gekozen om zijn licht van bovenaf over ons te laten schijnen. Hij zal voor altijd bij ons zijn, voor altijd in onze harten. Moge zijn ziel in vrede schijnen.”

Zijn management uitte ook hun verdriet en beschreef Reiky als iemand die vele levens heeft geraakt met zijn liefde, talent en kunst. Ze benadrukten dat hij diep gemist zal worden.

‘Ons hart Reiky de Valk is overleden. Hij heeft zoveel levens geraakt met zijn liefde, zijn talent en zijn kunst. Hij zal diep gemist worden”, aldus zijn management.

Naast Dertigers speelde Reiky de Valk ook in tv-series als Oogappels, Hockeyvaders en Modern Love Amsterdam. Hij speelde zelfs de hoofdrol in de videoclip van het nummer De Diepte, waarmee S10 Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival vorig jaar.

Het nieuws van het overlijden van Reiky de Valk heeft velen geschokt. Actrice Georgina Verbaan uitte haar ongeloof en verdriet op Instagram, terwijl ook Jim Bakkum zijn medeleven betuigde. Regisseur Antoinette Beumer kon het nieuws ook niet geloven, gezien zijn talent en duidelijke levenslust.

Giorgio Hokstam, DJ bij 100% NL, deelde een huilende emoji als reactie op het bericht over Reiky’s overlijden.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *