Rick and Morty seizoen 7 teaser onthult nieuwe stemacteurs

Fans van Rick and Morty kunnen nu een voorproefje krijgen van het aankomende zevende seizoen. De nieuwe trailer van seizoen 7 is verschenen. Dit voorproefje biedt fans hun eerste kans om de stemmen van het nieuwe talent van de show te horen.

De trailer volgt op een belangrijke ontwikkeling. Justin Roiland, medebedenker en originele stemacteur voor beide titulaire personages tijdens de eerste zes seizoenen, heeft eerder dit jaar zijn contract met Adult Swim beëindigd wegens beschuldigingen van huiselijk geweld.

Hoewel de trailer spannende interdimensionale verhaallijnen schetst voor de terugkeer van de serie volgende maand, blijft de identiteit van de nieuwe stemacteurs vooralsnog een mysterie.

In januari kondigde Marie Moore, Senior VP Communications van Adult Swim, officieel de beëindiging aan van de samenwerking tussen Justin Roiland en Adult Swim in het licht van de aanklachten tegen hem.

Het is echter vermeldenswaard dat deze aanklachten in maart werden ingetrokken vanwege “onvoldoende bewijs”.

Lees Ook

In de wereld van Roiland: Beste Justin Roiland Shows [2023]

Steve Levy, uitvoerend producent van Rick and Morty, besprak onlangs de aanpassingen die voor seizoen 7 zijn gemaakt. Hij beschreef het als een situatie waarin “het tapijt onder ons vandaan werd getrokken”.

Rick and Morty seizoen 7 gaat in première op 15 oktober om 11 uur ET/PT op Adult Swim. Het nieuwe seizoen zal in 2024 ook te streamen zijn op Max.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *