Rick and Morty Seizoen 7 Verschijningsdatum Aangekondigd

Het tv-programma Rick and Morty keert terug voor het zevende seizoen op Adult Swim. De show heeft echter nog niet aangekondigd wie de hoofdstem zal overnemen na de verwijdering van de oorspronkelijke hoofdstemacteur en medeschepper Justin Roiland. Hij werd in januari uit de show gehaald vanwege beschuldigingen van huiselijk geweld.

Justin Roiland was degene die de hoofdpersonages in de show insprak. Maar na de beschuldigingen besloot Adult Swim afscheid van hem te nemen. Hierdoor zaten de personages zonder hun vertrouwde stemmen. Volgens de uitvoerend producent van de serie, Steven Levy, is het vinden van nieuwe stemmen voor de personages bijna klaar. Hij verzekerde fans dat de stemmen misschien een beetje anders zullen klinken. De essentie van de personages zal echter hetzelfde blijven.

rick and morty

Eerder dit jaar verwijderde Hulu Roiland ook al uit twee van zijn andere shows vanwege de beschuldigingen. De aanklachten tegen hem werden later in maart echter ingetrokken wegens gebrek aan bewijs. Roiland toonde zich opgelucht en wilde verder nadat de zaak was geseponeerd.

Lees ook

In de wereld van Roiland: Beste Justin Roiland Shows [2023]

Ondanks deze veranderingen gaat Rick and Morty door met het nieuwe seizoen, dat 10 afleveringen zal bevatten. Michael Ouweleen, de president van Adult Swim, prees het team van de show. Hij zei dat dit seizoen de grenzen van komedie en animatie zal blijven verleggen. Hij gelooft dat de makers van de show nog maar net begonnen zijn en nog meer geweldige dingen voor de fans in petto hebben.

Rick and Morty seizoen 7 gaat in première op 15 oktober om 11 uur ET/PT op Adult Swim. Het nieuwe seizoen zal in 2024 ook te streamen zijn op Max.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *