Rihanna teast Nicki Minaj samenwerking in ‘Pink Friday 2’ album

Op 14 augustus maakte Nicki Minaj het internet helemaal gek toen ze op Instagram een voorproefje deelde van haar langverwachte album ‘Pink Friday 2’. De korte clip, naar verluidt afkomstig van een fotoshoot. De zangeres is gedrapeerd in een prachtig, versierd, doorschijnend ensemble en laat poses zien die glamour en allure uitstralen. Het audiofragment bij de post geeft een verleidelijk voorproefje van een van de tracks van het aankomende album.

nicki minaj

Eerder dit jaar bevestigde Nicki via een Instagram post dat ‘Pink Friday 2’ op 17 november 2023 zal verschijnen. Ze liet ook doorschemeren dat de albumhoes binnenkort onthuld zal worden. En ze kondigde plannen aan voor een tour die begint in het eerste kwartaal van 2021.

In een intrigerende Instagram live sessie vroeg een nieuwsgierige fan naar een mogelijke samenwerking met Rihanna op het album. Nicki antwoordde speels: “Was pig motherf**king flying? Ik denk dat dat een trucantwoord was dat ik jullie allemaal gaf.” Sommige fans interpreteren dit als een hint naar een op handen zijnde samenwerking. De twee artiesten hebben eerder hun krachten gebundeld op nummers als ‘Fly’ en ‘Raining Men’.

Het originele ‘Pink Friday’ album, uitgebracht in 2010, steeg naar de top van de Billboard 200 chart met hits als ‘Your Love’ en ‘Right Thru Me’. Nicki’s toegewijde fanbase kon hun opwinding niet bedwingen en overspoelde haar post met enthousiaste commentaren en reacties.

Sinds de aankondiging van ‘Pink Friday 2‘ is de rap-sensatie druk bezig geweest met andere projecten. Waaronder de heruitgave van haar baanbrekende mixtape ‘Beam Me Up Scotty’ in 2021 en het verzamelalbum ‘Queen Radio: Volume 1’. Met daarop haar top single “Super Freaky Girl” in de Billboard Hot 100. Nu de releasedatum dichterbij komt, kijken fans reikhalzend uit naar het volgende hoofdstuk in Nicki Minaj’s muzikale reis.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *