Romkom ‘The Other Zoey’ cast Josephine Langford in hoofdrol

Josephine Langford begint aan een nieuwe filmreis met The Other Zoey een romantische komedie gedistribueerd door Brainstorm Media. Ze is het best bekend voor haar rol als Tessa Young in de After film saga.

Na meer dan vier jaar het gezicht van de After-serie te zijn geweest, stapt de 26-jarige actrice over van drama naar de wereld van romantische komedies onder leiding van Sara Zandieh.

the other zoey

De film heeft zijn eerste trailer onthuld, die de release in de bioscoop op 20 oktober aankondigt, gevolgd door een lancering op aanvraag op 10 november.

The Other Zoey draait om Zoey, een studente met een onconventionele kijk op liefde en relaties. Haar leven neemt een onverwachte wending wanneer een footballspeler zijn geheugen verliest en haar ten onrechte aanmerkt als zijn vriendin, simpelweg omdat ze dezelfde naam, Zoey, delen. Terwijl ze zich voordoet als de andere Zoey, kruist ze het pad met zijn neef, met wie ze een verrassende band deelt. Gaandeweg komt Zoey terecht in een onverwachte driehoeksverhouding.

Lees Ook

Beste originele films op Amazon Prime Video in Nederland [2023]

Josephine Langford leidt de getalenteerde cast van de film. Dit is haar vierde project buiten de After-franchise. Haar carrière, die in 2017 begon met Wish Upon en de serie Wolf Creek, omvat ook optredens in Netflix’s Moxie, het drama Gigi & Nate en de serie Into the Dark.

Joseph Drew Starkey en Archie Renaux zijn ook betrokken bij de romantische verwikkeling in het hart van het verhaal. Starkey heeft onder andere Ozark, The Devil All the Time en Outer Banks op zijn naam staan.

The Other Zoey gaat op 20 oktober in première in de bioscoop en op 10 november op aanvraag.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *