Savannah Chrisley laat hint vallen over nieuwe ‘Chrisley’-serie voor 17 miljoen dollar schadevergoeding

Savannah Chrisley, een bekend gezicht uit ‘Chrisley Knows Best’, heeft plannen onthuld voor een nieuwe realityshow.

In een exclusief interview met PEOPLE magazine onthulde Savannah dat de familie Chrisley samenwerkt met Scout Productions voor een nieuwe realityserie.

In haar podcast Unlocked gaf Savannah inzicht in de focus van de serie en legde uit. “We gaan het hebben over waar we nu zijn, dat mam en pap er niet meer zijn, hoe we ermee omgaan, hoe we ons er doorheen slaan.” Ze benadrukte de humor en de oprechte emotionele connecties die aan de show ten grondslag liggen.

savannah chrisley

De aankomende serie, met de rest van de familie Chrisley – Chase, Grayson, Chloe en de oppas Faye – wil een authentiek beeld van hun leven laten zien. Scout Productions, een nieuw productiehuis, is gekozen als partner van de familie voor deze onderneming.

De familie Chrisley kreeg aanvankelijk bekendheid door de realityserie ‘Chrisley Knows Best‘, die vanaf 2014 werd uitgezonden op USA Network. De show werd echter abrupt stopgezet vanwege controverses rondom Todd en Julie Chrisley. Het koppel hangt een gezamenlijke gevangenisstraf van 19 jaar boven het hoofd voor beschuldigingen van bankfraude en belastingontduiking. Todd zit een straf van 12 jaar uit en Julie zeven jaar.

Het gecombineerde restitutiebedrag van de familie is maar liefst $17 miljoen, wat Savannah namens hen wil gaan aanpakken. Hoewel het een onconventionele aanpak is, getuigt de advocaat van de familie, Jay Surgent, van Savannah’s vermogen om deze verantwoordelijkheid op zich te nemen.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *