Selena Gomez kondigt nieuwe ‘single soon’ song aan

Na een onderbreking in acteerprojecten zoals Only Murders in the Building, is Selena Gomez terug in de muziekscene. De popsensatie verblijdde fans door de aankomende release van haar nieuwe album te bevestigen. En ze liet spannend nieuws vallen over een aankomende single. Het nummer, getiteld ‘Single Soon’, zal op 25 augustus de ether in gaan onder het label Interscope Records.

De volgers van Gomez hebben reikhalzend uitgekeken naar haar terugkeer in de muziek, vooral na haar vorige album ‘Rare’ dat in 2020 uitkwam. In een persbericht werd onthuld dat ze hard werkt aan haar vierde album. Ze wilde haar fans een levendig anthem voor het einde van de zomer cadeau doen. De track, geproduceerd door Benny Blanco en Cashmere Cat, genereert nu al een buzz en kan worden voorbesteld. Het is zelfs verkrijgbaar in een limited edition 7″ vinyl.

selena gomez

Single Soon’ volgt op Gomez’ recente muzikale succes, met name haar hit-topping remix van ‘Calm Down’ samen met Afrobeats-ster Rema. Deze remix heeft een prominente positie in Billboard’s Hot 100 singles chart en behaalde een drievoudige platina certificering van de RIAA.

Gomez deelde haar opwinding op Instagram en postte een blik achter de schermen van de kleurrijke videoclip van het nummer. Ze onthulde haar motivatie achter de release door te zeggen dat terwijl haar aankomende album (met de naam “SG3”) nog in de maak is. Ze wilde een feel-good, einde-van-de-zomer track afleveren aan haar trouwe fans.

Vorig jaar liet Gomez al doorschemeren welke kant haar nieuwe muziek op zou gaan. Ze beloofde een plaat die luisteraars blij zou maken. Met haar muzikale reis verweven met persoonlijke groei en ontdekkingen, kunnen fans reikhalzend uitkijken naar het volgende hoofdstuk in de muzikale carrière van Selena Gomez.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *