Sex Education seizoen 4 verdeelt de meningen van fans met gemengde beoordelingen

De populaire Britse tienerdrama Sex Education seizoen 4 is terug op Netflix met het laatste seizoen.

In dit nieuwe seizoen komen bekende personages als Otis, Eric, Aimee, Maeve (die nu studeert aan een fictief Ivy League college in de VS). Ruby, Jackson, Viv en Cal bevinden zich in nieuwe en enigszins onbekende omgevingen.

Als je meer details over deze blockbuster wilt weten, bekijk dan onze gedetailleerde gids over “Sex Education” seizoen 4.

sex education

Hun hormonen beginnen tot rust te komen en de verantwoordelijkheden van volwassenheid doemen op aan de horizon. Het is tijd om afscheid te nemen van de tiener escapades van Sex Education. Het laatste seizoen belooft een hoop gênante ongelukjes en ongemakkelijke momenten. Maar uiteindelijk wordt het een warm en liefdevol afscheid.

De show heeft een getalenteerde cast, met Asa Butterfield en Emma Mackey in de hoofdrollen. Fans hebben reikhalzend uitgekeken naar dit laatste seizoen, vooral na de dramatische finale van seizoen 3. Sex Education seizoen 4 gaat dieper in op de uitdagingen waarmee de kerngroep wordt geconfronteerd wanneer ze zich aanpassen aan een nieuwe school na de sluiting van Moordale Secondary.

Lees Ook

Netflix Series Top 10: Binge Waardig! [2023]

Er werd lang uitgekeken naar seizoen 4. Het lijkt er echter op dat het laatste seizoen niet de verwachte spanning heeft gegenereerd. De reacties van fans zijn gemengd: sommigen genieten van het nieuwe seizoen, terwijl anderen teleurgesteld zijn over de manier waarop hun geliefde serie is afgesloten.

Hier zijn een paar recensies op Twitter/X over de finale van Sex education.

Een van de fans is halverwege de serie en geniet er tot nu toe van.

Een van de fans citeerde: “Geweldig voor een eerste seizoen met kansen om te evolueren, maar slecht voor een laatste seizoen.”

Een andere fan vond het een teleurstellend laatste seizoen.

Eén van hen beoordeelde het slotseizoen als ‘Gemiddeld’.

“Het is goed maar niet het beste”- citeerde een andere fan.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *