Sophie Turner klaagt Joe Jonas aan voor voogdijschap over haar kinderen

Sophie Turner heeft een rechtszaak aangespannen tegen haar ex-man Joe Jonas in de nasleep van hun scheiding.

In een rechtszaak die op 21 september is aangespannen in een rechtbank in Manhattan, eist Turner de “onmiddellijke terugkeer van de kinderen die onterecht zijn meegenomen of onterecht worden vastgehouden” naar haar in Engeland, zoals People meldt. Uit de rechtbankdocumenten blijkt dat het stel vorig jaar had besloten om Engeland als permanente verblijfplaats te nemen.

Turner had er aanvankelijk mee ingestemd dat hun twee dochters Jonas zouden vergezellen op zijn zomertournee. Dit was een tijdelijke regeling omdat ze hun Amerikaanse huis hadden verkocht.

Gedurende deze tijd was de 27-jarige actrice bezig met haar rol in de ITVX dramaserie “Joan.” Maar toen Jonas de scheiding aanvroeg, kwam het stel samen om de woonsituatie van de kinderen te bespreken.

Turners wettelijke vertegenwoordigers beweren dat Jonas tijdens deze ontmoeting van gedachten veranderde over het verblijf van de kinderen in Engeland. Sindsdien heeft hij de voogdij over de kinderen terwijl ze op tournee zijn.

Lees Ook

Beste actieserie op HBO Max in Nederland [2023]

In de rechtbankdocumenten wordt ook beweerd dat Jonas de paspoorten van de kinderen achterhoudt. Hij heeft geweigerd ze terug te geven aan Turner in Engeland. Bovendien beweert Turner dat ze pas een paar dagen na de echtscheiding van haar man op de hoogte is gekomen door berichten in de media.

Sophie Turner en Joe Jonas, die in 2016 voor het eerst met elkaar in verband werden gebracht, trouwden officieel in Las Vegas in 2019 en delen twee dochters, geboren in 2020 en 2022.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *