Spider-Man: Beyond the Spider-Verse nieuwe update over film

De releasedatum voor Spider-Man: Beyond the Spider-Verse is opnieuw herzien door de producenten van de serie. Het verwachte derde deel van de Spider-Verse serie zal niet zoals eerder gepland in maart 2024 in de bioscoop verschijnen.

Phil Lord en Christopher Miller, de bedenkers van Spider-Man: Across the Spider-Verse, hebben een update gegeven over de release van Spider-Man: Beyond the Spider-Verse. In een gesprek met Digital Spy onthulden ze dat de timing van de release nu afhankelijk is van “klaar zijn”. Ze schreven vertragingen toe aan lopende stakingen van schrijvers en acteurs, waardoor de tijdlijn voor de release onzeker is. Terwijl de verwachtingen voor het vervolg stijgen, blijft een concrete releasedatum ongrijpbaar.

spider man beyond the spider verse

Sony Pictures heeft de oorspronkelijk geplande releasedatum van maart 2024 verschoven en tot nu toe is er nog geen nieuwe datum vastgesteld.

“Ik zou zeggen dat net zoals we de tijd gaan nemen die nodig is om Beyond the Spider-Verse geweldig te maken,” begon Lord voordat Miller een opmerking toevoegde. “En we zullen niet terugvallen op een releasedatum die niet past.”

“Dit is wat ik kan beloven, en ik zei het over de tweede toen we er middenin zaten: Phil Lord, Chris Miller, iedereen, de producenten hiervan. De regisseurs die ze erbij gaan halen. Bij de eerste werden alle regisseurs uitvoerend producent. Dus ze blijven er maar aan toevoegen. Wat ik kan beloven is dat ze niet zullen stoppen totdat het uitstekend is.” Peter B. Parker-acteur Jake Johnson bevestigd.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *