‘Stars on the Canvas’ Celebrity line-up bevestigd voor nieuw seizoen

De gastenlijst voor het komende seizoen van “Stars on the Canvas” is nu compleet. Met voormalig profvoetballer Arjen Robben, actrice Johanna ter Steege en journalist Thomas Erdbrink.

Dit volgt op de eerdere aankondiging van sterren als Olcay Gulsen, Tineke de Nooij en Typhoon, die ook te zien zullen zijn in deze unieke portretserie.

stars on the canvas

In “Stars on the Canvas” worden deze opmerkelijke figuren op beeld vastgelegd door enkele van de beste kunstenaars van het land. En dat alles terwijl je tot nadenken stemmende gesprekken voert met presentator Özcan Akyol.

De show wordt uitgezonden vanaf zaterdag 11 november om 20.40 uur op MAX op NPO 2.

Özcan Akyol, bekend van zijn succesvolle NPO 2-serie, stelt elk seizoen een gevarieerde line-up samen van bijzondere Nederlandse persoonlijkheden. Deze gasten hebben binnen hun vakgebied belangrijke bijdragen geleverd aan onze nationale cultuur en samenleving.

lees ook

Chromecast Koppelen: Gemakkelijkste gids in Nederland [2023]

Het programma vereeuwigt hen door middel van verschillende artistieke portretten. Daarnaast zijn er diepte-interviews door Eus, die dieper ingaan op hun leven en carrière.

In elke aflevering van “Stars on the canvas” krijgt de beroemde gast de kans om een schilderij mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor een goed doel dat door de gast is gekozen. Na de uitzendingen kunnen kijkers bieden via een veilingsite en zo bijdragen aan een goed doel.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *