Stranger Things ster, Millie Bobby Brown deelt haar trouwplannen

Millie Bobby Brown, bekend van haar rol in Stranger Things, onthult haar trouwplannen met verloofde Jake Bongiovi. De actrice, die in april 2023 haar verloving met de zoon van Jon Bon Jovi bekendmaakte, bevestigde dat ze een privéhuwelijk willen.

Tijdens een interview in Lorraine op 12 september deelde Brown haar inzicht in hun aanstaande ceremonie. “Het is echt, echt spannend,” vertelde ze Lorraine Kelly voordat ze haar perspectief van een privé ceremonie deelde. “Dat is echt belangrijk als iets waar mijn ouders waarde aan hechten, en mijn familie waardeert en mijn verloofde waardeert.” voegde Brown eraan toe.

millie bobby brown

Millie Bobby Brown werd pas op 12-jarige leeftijd beroemd door haar rol als Eleven in de populaire sciencefictionserie Stranger Things. Ze erkende haar ouders voor hun niet aflatende steun tijdens die periode van haar leven. “Mijn ouders zijn de beste ooit,” zei ze. “Toen ik 18 werd, zei ik: ‘Je gaat toch nog wel met me mee?’ Ze reizen overal met me heen en ze zijn een groot deel van mijn leven als reden dat ik ben waar ik nu ben.”

Lees ook

“All the Light We Cannot See”: Netflix Oorlogsdrama Dat Je Niet Mag
Missen! [2023]

Bovendien promoot Brown momenteel haar nieuwe boek, Negentien stappen. Het is een meeslepend historisch verhaal geïnspireerd op de persoonlijke reis van haar grootmoeder. De roman werd vandaag, op 12 september, gelanceerd.

“Mijn oma vertelde me de verhalen als ik ‘s nachts niet kon slapen en ik denk dat ik een tijdje, misschien wel tot mijn achtste, niet dacht dat ze echt waren,” zei ze. “En toen realiseerde ik me langzaam dat dit dingen waren die haar overkwamen in haar kindertijd, tijdens de Tweede Wereldoorlog.”

Stranger Things seizoenen 1-4 zijn wereldwijd te bekijken op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *