‘Suicide Squad’ heeft regisseur David Ayer gebroken

Regisseur David Ayer heeft zijn oprechte teleurstelling over Hollywood gedeeld na de gewijzigde versie van Suicide Squad die werd uitgebracht.

Ayer is duidelijk geweest over zijn voorkeur voor een andere versie van Suicide Squad dan die in de bioscoop is uitgekomen. Hij heeft gezegd dat de wijzigingen van de studio de toon van de film aanzienlijk hebben doen afwijken van zijn oorspronkelijke visie. Ondanks de negatieve kritiek slaagde de bioscoopversie er toch in om wereldwijd 747 miljoen dollar te verdienen.

In een recente aflevering van Jon Bernthal’s ‘Real Ones’ podcast, vertelde Ayer hoe de film ‘zijn hart brak’.

“Hollywood, zeg ik tegen mensen, is als kijken naar iemand van wie je houdt die wordt genaaid door iemand die je haat. De grootste is ‘Suicide Squad’. Die sht heeft me gebroken. Dat gaf me mijn as.”

Hij vervolgde: “En [ik] ga op deze reis met [‘Suicide Squad’]. En hetzelfde is authentiek, waarheidsgetrouw. Laten we alle repetities doen, laten we echt in elkaars ziel kruipen. Laten we dit geweldige, gezamenlijke ding creëren, oké? En toen ging ‘Deadpool’ open, toch? En ze hadden ‘Batman v. Superman’ nooit getest, dus ze verwachtten een ander resultaat en toen kregen ze een pak slaag van alle critici. Toen was het van, ‘Oké, we gaan David Ayer’s donkere, soulvolle film nu in een fucking komedie veranderen.”

Lees ook

Beste actieserie op HBO Max in Nederland [2023]

In de film speelde Will Smith de rol van Harley Quinn en de prestatie van Margot Robbie kreeg veel erkenning. James Gunn gaat in 2021 zijn eigen versie van Suicide Squad regisseren.

Ayer’s reflecties over zijn teleurstellende Hollywoodervaring werpen een licht op de uitdagingen waarmee regisseurs en hun creatieve visies in de industrie te maken kunnen krijgen. Ayer’s Suicide Squad bracht echter 747 dollar op aan de kassa.

Sie können Suicide Squad auf Hbo Max sehen.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *