Taylor Swift Concert film draait in Nederland

Als je geen kaartjes hebt kunnen bemachtigen voor het langverwachte concert van ‘The Eras Tour’, vrees dan niet, want de concertfilm van Taylor Swift wordt binnenkort in Nederland vertoond. Vanaf 13 oktober kunnen fans de concertfilm vier weekenden lang bekijken in Pathé bioscopen.

Oorspronkelijk was de film alleen aangekondigd voor de Verenigde Staten, maar nu is hij wereldwijd uitgebracht. Er zit echter een addertje onder het gras: de film is exclusief beschikbaar van donderdag tot en met zondag. De melodieuze melodieën van Swift klinken tot 2 november in de Nederlandse bioscopen.

taylor swift

De kaartverkoop is dinsdag van start gegaan. Om de komst van de film naar Nederland te vieren, verandert Pathé Arena in Amsterdam op 13 oktober tijdelijk in het ‘Taylor Swift Theater’. Op die speciale avond staan alle schermen in Pathé Arena in het teken van de vertoning van de concertfilm.

Taylor Swift staat in de zomer van 2024 drie avonden op het podium van de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam als onderdeel van haar tournee. Tickets voor deze concerten waren meteen uitverkocht. De filmopname is gemaakt in Los Angeles, na afloop van Swifts Amerikaanse tournee. Later dit jaar zal ze het publiek in Brazilië in vervoering brengen en haar Europese tour staat gepland voor mei.

De voorverkoop van tickets voor de concertfilm veroorzaakte nogal wat ophef in de VS, waardoor grote studio’s hun filmreleases naar midden oktober verschoven, uit angst dat de immense populariteit van Swift hun films zou overschaduwen.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *