Taylor Swift film breekt box office records

Taylor Swift onthulde onlangs haar Eras Tour-film. De film heeft al een behoorlijke indruk gemaakt aan de kassa. De bekende popartieste bevestigde de release van een concertfilm van haar huidige tour, die gepland staat voor 13 oktober. Kaarten in de voorverkoop voor AMC bioscopen hebben binnen drie uur al maar liefst 26 miljoen dollar opgebracht en daarmee een nieuw dagrecord gevestigd voor het bedrijf. Deze prestatie overtreft de vorige recordhouder, Spider-Man: No Way Home, die 16,9 miljoen dollar opbracht.

Deze opmerkelijke prestatie is des te opmerkelijker omdat AMC Theatres de grootste bioscoopketen ter wereld is. Fandango heeft gemeld dat de film de hoogste eerste-dag kaartverkoop van het jaar heeft. Terwijl de Eras Tour-film in eerste instantie gepland staat voor release in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. De film zal ook in andere bioscopen dan AMC worden vertoond, waardoor de toch al indrukwekkende voorverkoopcijfers nog verder kunnen stijgen.

taylor swift film

Bovendien heeft de film invloed gehad op de releaseschema’s, waardoor de aankomende Exorcist-film The Exorcist: Believer zijn oorspronkelijke releasedatum van 13 oktober een week naar voren heeft verplaatst om conflicten met de planning te voorkomen.

Lees ook

Onvergetelijk! beste Paramount Original Movies in Nederland [2023]

Taylor Swift schreef op haar sociale media: “The Eras Tour is tot nu toe de meest betekenisvolle, elektrische ervaring van mijn leven geweest en ik ben dolblij jullie te kunnen vertellen dat het binnenkort naar het witte doek komt.”

“Vanaf 13 oktober kun je de concertfilm bekijken in theaters in Noord-Amerika! Tickets zijn nu te koop. Eras kleding, vriendschapsarmbandjes, zingen en dansen aangemoedigd 1, 2, 3 LGB!!!! (iykyk)”.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *