Taylor Swift onthult 1989 (Taylor’s versie) Vault nummers

Taylor Swift heeft eindelijk de vier ‘Vault’-tracks onthuld die bij haar aankomende album ‘1989 (Taylor’s Version)’ horen, dat op 27 oktober wordt uitgebracht.

De onthulde bonustracks zijn getiteld ‘Is It Over Now?’, ‘Now That We Don’t Talk’, ‘Say Don’t Go’ en ‘Suburban Legends’. Fans kijken reikhalzend uit naar de naam van een vijfde bonustrack, beloofd door Swift, en naar een nog niet aangekondigde Target-exclusieve track.

taylor swift

Swift albumaankondiging veroorzaakte een razernij op Google, met een 89-puzzeluitdaging om de ‘Taylor Swift’s Vault’-tracks te ontgrendelen. De golf van zoekopdrachten overweldigde Google tijdelijk. Ze stelden hun fans gerust met een tweet: “We zitten in ons fix-it tijdperk en zullen snel uit de problemen zijn.”

Google kreeg echter snel de controle terug en werkte hun status op humoristische wijze bij met woordspelingen: “Swifties, we hebben het bos verlaten! Bruggen gebouwd. Codes gekraakt. Kluis geopend.

Lees Ook

Top 10 Nederlandse IMDB-films: Binge Waardig [2023]

‘1989 (Taylor’s Version)’ is de vierde release in Swifts heropnameproject. Na ‘Fearless (Taylor’s Version)’, ‘Red (Taylor’s Version)’ en ‘Speak Now (Taylor’s Version)’. Die allemaal nummer 1 bereikten in de Billboard 200 chart.

Taylor Swift onthulde onlangs haar Eras Tour-film. De film heeft al een behoorlijke indruk gemaakt aan de kassa. De bekende popartieste bevestigde de release van een concertfilm van haar huidige tour, die gepland staat voor 13 oktober

Fans kijken reikhalzend uit naar de release van deze “Vault”-tracks in afwachting van de terugkeer van het album “1989”.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *