Taylor Swift wint tweede opeenvolgende MTV VMAs, video van het jaar

Taylor Swift won opnieuw de prijs voor video van het jaar bij de VMAs, MTV voor de tweede keer op rij.

Taylor woonde de VMAs-uitreiking voor de Anti-Hero Music Video zelf bij in New Jersery te midden van haar Eras Tour Schedule. Niet te vergeten dat Swift dezelfde prijs in de wacht sleepte voor haar videoclip “All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version).

vmas

Bovendien ontving Swift dinsdagavond een indrukwekkend trio extra awards. Ze won in de categorieën Song van het Jaar, Beste Pop en Beste Regie voor ‘Anti-Hero’. Ze ontving ook nominaties voor Artiest van het Jaar, Beste Cinematografie, Beste Visuele Effecten en Beste Montage. Ook al werden deze niet aangekondigd tijdens de live-uitzending.

“Ik ben zo, zo blij omdat dit mijn favoriete deel valideert van wat ik mag doen.” zei Swift terwijl ze haar trofee voor song van het jaar in ontvangst nam de VMAs.

De overwinningen van dinsdag voegen iets toe aan Swifts aanhoudende, zeer triomfantelijke tijdperk, dat in 2022 begon met de lancering van haar 10e studioalbum ‘Midnights’. Met name kort na de release van het album in oktober, bereikte ze een opmerkelijke prestatie door alle top tien posities op de Billboard Hot 100 chart tegelijkertijd te bereiken.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *