The Boogeyman releasedatum op Disney+ bevestigd

The Boogeyman heeft een Disney+ releasedatum, net op tijd voor Halloween. De film is gebaseerd op een kort verhaal van Stephen King en geregisseerd door Rob Savage, bekend van “Host”. De film vertelt het verhaal van een familie die geconfronteerd wordt met een eng bovennatuurlijk wezen dat zich voedt met het lijden van mensen.

The Boogeyman gaat vanaf woensdag 11 oktober om 8 uur ‘s ochtends Britse tijd in première op Disney+. Maar als je niet kunt wachten, kun je de film nu al digitaal kopen op platforms als Prime Video en iTunes.

In de VS komt de film op 5 oktober naar Hulu, als onderdeel van de Huluween-collectie. Samen met een nieuwe film genaamd “Appendage”, met Emily Hampshire van Schitt’s Creek in de hoofdrol.

De cast bestaat uit Sophie Thatcher, Vivien Lyra Blair uit “Obi-Wan Kenobi,” Chris Messina en David Dastmalchian.

Lees Ook

Nieuw op Disney Plus films: Nederland TOP 10 Favorieten [2023]

Voor de bioscooprelease sprak Sophie Thatcher over haar rol. Ze zei dat het een meeslepend personage was en dat het script ontroerend was. Ze voelde de angst in het verhaal, wat niet altijd het geval is in scripts. En ze vertrouwde het omdat het gebaseerd is op het werk van Stephen King.

Na de release vertelde regisseur Rob Savage dat ze een lichtzwaardscène moesten veranderen vanwege Vivien Lyra Blairs rol als de jonge Leia in “Obi-Wan Kenobi.”

The Boogeyman wordt vanaf 11 oktober uitgebracht op Disney+, net op tijd voor een griezelig Halloween.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *