‘The Equalizer 3’ releasedatum onthuld

Denzel Washington en Dakota Fanning, bijna twee decennia na hun samenwerking in Man on Fire weer samen voor het vervolg op The Equalizer. Onder regie van Antoine Fuqua. Ze beginnen aan The Equalizer 3, het hoogtepunt van de serie na de voorgangers in 2014 en 2018.

De verhaallijn volgt Robert McCall (Denzel Washington), een voormalige regeringsmoordenaar die verlossing zoekt door gerechtigheid te brengen voor de onderdrukten. Het verhaal neemt een internationale wending als McCall in Zuid-Italië belandt. Daar ontdekt hij een sinistere onderwereld die over zijn nieuwe vrienden heerst. Terwijl het gevaar escaleert, besluit McCall zijn vrienden te beschermen door de confrontatie aan te gaan met de formidabele maffia.

the equalizer 3

De film is geproduceerd met de creatieve inbreng van David Bloomfield, Tarak Ben Ammar en Andy Mitchell en het verhaal is gemaakt door Richard Wenk. Het publiek kan het bioscoopdebuut verwachten op 1 september 2023.

De vorige Equalizer-films kregen in het Verenigd Koninkrijk een 18 voor volwassen inhoud. Inclusief intens geweld, expliciet taalgebruik en drugsgerelateerde scènes, moet het aankomende deel The Equalizer 3 nog een officiële classificatie krijgen. De verwachtingen wijzen echter op een vergelijkbare classificatie vanwege de krachtige actie die in de preview wordt getoond. Voor degenen die de serie graag willen zien, The Equalizer is beschikbaar op verschillende streamingplatforms in het Verenigd Koninkrijk. Waaronder Netflix, Sky Store, Now TV, Amazon, Apple TV+ en YouTube.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *