The Hunger Games prequel duikt in Snow-Lucy romantiek

De nieuwe Hunger Games prequel film The Ballad of Songbirds and Snakes komt eraan, gebaseerd op de roman. In 2019 werd gezegd dat Suzanne Collins een nieuw Hunger Games-boek aan het schrijven was en dat ze van plan waren om een speelfilm van de roman te maken.

Lionsgate heeft de oorspronkelijke boekentrilogie van Suzanne Collins vanaf 2012 bewerkt tot een succesvolle filmserie. De franchise, met Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen in de hoofdrol, bleek een enorme hit voor de studio.

the hunger games

De roman van Collins gaat over een jonge Coriolanus Snow, die later de president van Panem wordt, en heeft voor controverse gezorgd. The Ballad of Songbirds and Snakes is verkrijgbaar als roman. De fans kunnen de franchise opnieuw bekijken in de aanloop naar de Hunger Games prequel film die in 2023 uitkomt.

Hulu biedt on-demand streaming toegang tot de hele Hunger Games-filmsaga voor al haar abonnees.

In de nieuwste prequel maakt Coriolanus Snow, die bekend staat als een meedogenloze leider, een transformerende reis door. Zijn liefdesrelatie met Lucy, ontwikkeld tijdens zijn periode als Vredestichter in District 12, laat complexe lagen van zijn karakter zien. Desalniettemin dient hun romance als een centraal element in de Hunger Games prequel, dat licht werpt op de donkerste ambities van Snow en inzicht geeft in zijn behandeling van Katniss en Peeta.

Lees ook

Hulu VPN: Beste VPN voor Hulu in Nederland [2023]

Francis Lawrence zei in een interview met Empire Magazine over Katniss als artiest. Hij zei: “Katniss was introvert en een overlever. Ze was nogal stil en stoïcijns, je zou bijna kunnen zeggen dat ze aseksueel was. Lucy Gray is het tegenovergestelde. Ze draagt haar seksualiteit op haar mouw, [en] ze is echt een performer.

The Ballad of Songbirds and Snakes verschijnt 17 november 2023.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *