The Last Of Us Seizoen 2 klaar voor productie zodra staking eindigt

De maker van de beroemde Max-serie The Last of Us heeft onlangs bevestigd dat seizoen 2 helemaal is uitgestippeld en klaar is om te beginnen zodra de staking voorbij is.

In een interview met Entertainment Weekly zei Neil Druckmann. “We hebben seizoen 2 helemaal uitgestippeld en we zijn er klaar voor zodra de staking voorbij is. Over de volgende game bij Naughty Dog kan ik niets zeggen. Mijn comms director daar zal me afslachten.”

the last of us

Co-maker Mazin vervolgde: “En ik heb ook het script voor de eerste aflevering geschreven en ingestuurd [naar HBO] rond 22.30 of 22.40 uur, vlak voor middernacht de [WGA] staking begon.”

Seizoen 1, dat eerder dit jaar debuteerde, was een groot succes. Het boekte indrukwekkende kijkcijfers en ontving 25 Emmy-nominaties. Dit is inclusief nominaties voor een uitmuntende dramaserie en erkenning voor de uitmuntende prestaties van Pedro Pascal en Bella Ramsey.

Lees ook

Nieuw op HBO Max in Augustus 2023: Onbeperkt Entertainment!

Seizoen 2 gaat over de verhaallijn van The Last of Us Part II. Het wordt het tweede deel van de videogameserie, maar het wordt geen directe adaptatie van de hele game. Bedenker Craig Mazin heeft zijn plan gedeeld om het verhaal van de game uit te breiden over meerdere seizoenen van de tv-serie.

The Last of Us seizoen 1 wordt momenteel gestreamd op Max.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *