‘The Last Of Us’ seizoen 2 krijgt een ongelukkige update

Fans wachten op de terugkeer van HBO’s The Last of Us met het tweede seizoen. Een recente update kan echter voor teleurstelling zorgen bij degenen die vol spanning wachten op de releasedatum van de komende aflevering.

HBO heeft al groen licht gegeven voor het vervolg van de post-apocalyptische tv-serie The Last of Us. Het aankomende tweede seizoen zal gebaseerd zijn op The Last of Us Part II, het tweede deel van de veelgeprezen videogameserie.

De bedenker van de serie, Craig Mazin, had in juli echter al laten weten dat het lot van seizoen 2 in gevaar was. Als de aanhoudende stakingen van de Writers Guild of America (WGA) en de Screen Actors Guild (SAG-AFTRA) langer zouden duren.

the last of us

In een recente podcast met Entertainment Weekly zei Mazin. “Voor zover we iedereen die aan de basis staat aan het werk kunnen houden, is dat fantastisch. Ik denk dat het bijna zeker is dat we niet kunnen beginnen [met filmen] wanneer we hoopten te beginnen, en dat is vervelend.”

Mazin voegde eraan toe: “We zijn allemaal klaar om te beginnen. We zijn hiervoor geboren. We hebben er niet alleen voor gekozen om op deze manier te leven, maar ik geloof ook dat we gedwongen zijn om ons leven te leven. Waarom zouden we anders dit gekke werk doen? Ik kan je verzekeren dat het niet om geld gaat.”

lees ook

Top 10 Beste HBO Max Series in Nederland [2023]

Het filmen van seizoen 2 zou oorspronkelijk begin 2024 beginnen. Maar Mazin en HBO worden geconfronteerd met onzekerheid als gevolg van stakingen. De verwachte release begin 2025 zou kunnen worden uitgesteld tot najaar 2025.

The Last of Us seizoen 1 wordt momenteel gestreamd op HBO Max.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *