‘The Nun 2’ ontvangt positieve feedback voorafgaand aan Theatrical Release

De eerste reacties op The Nun 2, het vervolg op de horrorhit uit 2018, zijn binnen. De film speelt zich vier jaar na zijn voorganger af en herenigt Taissa Farmiga’s Zuster Irene met de kwaadaardige Valak. De eerste reacties wijzen op een sterke ontvangst, met berichten op sociale media van critici die laten doorschemeren dat het vervolg het origineel wel eens zou kunnen overtreffen.

Bonnie Aarons herneemt haar rol als de demonische non Valak, naast de terugkerende sterren Taissa Farmiga en Jonas Bloquet. Nieuwkomers zijn Storm Reid, Katelyn Rose Downey en Anna Popplewell van Chronicles of Narnia.

the nun 2

“The Nun 2 is oneindig veel beter dan het eerste deel.” Brian Davids van The Hollywood Reporter Tweette. “De personages van Irene en Maurice worden op een meer betekenisvolle manier uitgediept. En het grotere Conjuring Universum wordt aanzienlijk beïnvloed.”

BJ Colangelo van SlashFilm tweette: “Ik heb meer genoten van [The Nun 2] dan van de eerste. En een paar keer schrikken deed me springen in mijn stoel. Storm Reid is een welkome aanvulling op het The Conjuring Universum. Ook al voelde het verhaal soms als drie verschillende films die om de hoofdplot vochten. Toch heb ik genoten en Bonnie Aarons is een schat.”

ScreenRant’s Joseph Deckelmeier noemde de film “een mooi vervolg op de eerste film. De schrik zit er goed in. Het is een geweldige film voor deze tijd van het jaar.”

lees ook

Family Friendly Horror Movies: Terrifyingly Fun for All Ages:

Toch juichte Shannon McGrew van Nightmarish Conjuring Akela Cooper en Micheal Chaves toe. Hij tweette: “[The Nun 2] is zo extra en gaat zo hard dat ik nu direct geobsedeerd ben. En ik zal het de komende tijd nergens anders meer over hebben. Bravo Akela Cooper en Michael Chaves!”

The Nun wordt momenteel gestreamd op Max.

The Nun 2 will be released in theatres on Friday, September 8.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *