‘The Nun II’ scoort $32,6 miljoen en verslaat ‘Equalizer 3’ aan de kassa

In een weekend van krachtmeting aan de kassa bewees The Nun II een formidabele kracht te zijn. De film haalde een ijzingwekkend indrukwekkende 32,6 miljoen dollar op in 3.728 bioscopen. Deze prestatie onttroonde The Equalizer 3 met Denzel Washington in de hoofdrol als een mysterieuze wrekende figuur. Deze film stond in het vorige weekend bovenaan en haalde meer dan $11 miljoen op, waardoor de binnenlandse inkomsten de $60 miljoen passeerden.

the nun II

Hoewel “The Nun II” een lovenswaardige prestatie neerzette, kon het de lat van zijn voorganger uit 2018, “The Nun”, niet helemaal evenaren. Die debuteerde met een formidabele $ 53,8 miljoen. De film, die deel uitmaakt van de Warner Bros. “Conjuring”-serie, herenigt Taissa Farmiga en Bonnie Aarons als respectievelijk zuster Irene en de dreigende non. De nieuwe cast bestaat uit Jonas Bloquet, Storm Reid en Anna Popplewell. Michael Chaves, bekend van de regie van “The Curse of La Llorona” en “The Conjuring: The Devil Made Me Do It” regisseerde deze aflevering.

Op de derde plaats debuteerde “My Big Fat Greek Wedding 3” met een respectabele $10 miljoen. Geschreven, geregisseerd en met Nia Vardalos en John Corbett in de hoofdrol, volgt de film de eigenzinnige familie Portokalos tijdens een familiereüniereis naar Griekenland.

Lees Ook

Horrorfilmvloek: acteurs die stierven direct na het filmen van een horrorfilm

Op de vierde plaats eindigde de Indiase Hindi actie-thriller “Jawan”, goed voor $6,2 miljoen. In de film, geregisseerd door Atlee, speelt Bollywood-icoon Shah Rukh Khan een dubbelrol als vader en zoon.

De top vijf werd gecompleteerd door de Warner Bros. komedie “Barbie”. De film voegde $5,9 miljoen toe aan het binnenlandse totaal en staat nu op een opvallende $620,5 miljoen.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *