Tim Allen’s ‘The Santa Clauses'” seizoen 2 premièredatum onthuld

Disney+ heeft aangekondigd dat The Santa Clauses terugkomt met het langverwachte tweede seizoen. Met een première van twee afleveringen gepland voor woensdag 8 november, gevolgd door wekelijkse releases.

the santa clauses

De serie begint met de familie Calvin terug op de betoverende Noordpool. Waar Scott Calvin (Tim Allen) zijn rol als Kerstman voortzet nadat zijn pensioenplannen in seizoen één ontspoorden door het gebrek aan een geschikte opvolger. Nu Kerstmis met succes is gered, is Scott’s nieuwe missie om zijn zoon Cal (Austin Kane) te trainen om uiteindelijk het iconische “familiebedrijf” als Kerstman over te nemen.

Tim Allen, die zijn rol als Scott Calvin herhaalt, is ook uitvoerend producent voor het tweede seizoen. De cast bestaat uit Elizabeth Mitchell als Mrs. Claus/Carol, Austin Kane als Calvin Calvin Claus. Elizabeth Allen-Dick als Sandra Calvin Claus, Devin Bright als Noel, Gabriel “Fluffy” Iglesias als Kris Kringle. En Eric Stonestreet als Magnus Antas, bekend als The Mad Santa. Matilda Lawler keert terug als Betty, de stafchef van de Kerstman.

Lees Ook

Disney Plus Aanbod: Duik in de Magische Streaming [2023]

Uitvoerend producent en showrunner Jack Burditt, bekend van zijn werk voor 30 Rock, Modern Family en Frasier, blijft het creatieve team leiden. Kevin Hench, Richard Baker en Rick Messina treden toe als uitvoerend producenten. Samen met Jason Winer en Jon Radler voor Small Dog Picture Company.

Het eerste seizoen van The Santa Clauses bleek een groot succes. Het stond in de top 5 van meest bekeken originele series op Disney+. In termen van gestreamde uren van 3 november tot 31 december 2022

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *