Tom Holland boos over verkeerde interpretatie van social media-pauze

Tom Holland heeft zijn frustratie geuit over de sensatiezucht van de media over zijn geestelijke gezondheid.

De acteur, bekend van zijn rol als Spider-Man, vertelde over zijn reis met mentale gezondheid, nuchterheid en zijn beslissing om een ​​pauze te nemen van sociale media tijdens een optreden op de podcast On Purpose with Jay Shetty.

Over het filmen van de Apple TV-thriller in New York gesproken, Holland deelde: “Ik had het erg moeilijk met de baan, alleen al vanwege de zware belasting en de emotionele capaciteit die ik elke dag moest bereiken. En ik besloot mijn Instagram te verwijderen omdat ik het gevoel had dat ik zo verslaafd was aan dit soort valse versie van mijn leven dat het het gewoon overnam.

De pers verdraaide zijn aankondiging echter en schilderde het af als een zenuwinzinking, wat hem diep van streek maakte.

tom-holland

Holland verklaarde: “Ze namen het verhaal in de verkeerde richting.” Hij voegde eraan toe: “Ze schilderden dit negatieve licht op geestelijke gezondheid. In plaats van te zeggen: ‘Het is oké dat hij het doet, dus we zouden ons allemaal goed moeten voelen om het ook te doen’, zeiden ze: ‘Oh kijk, hij is niet het perfecte blije kind dat je denkt dat hij is. Hij heeft een zenuwinzinking in New York.’”

Naast zijn pauze op sociale media, nam Holland ook een pauze van een jaar van acteren na het filmen van The Crowded Room. Aanvankelijk was hij van plan om even op adem te komen nadat hij in back-to-back blockbusters had gespeeld, maar toen de kans voor de Apple TV-serie zich voordeed, kon hij die niet afslaan. Maar na de uitdagende shoot besloot hij prioriteit te geven aan zijn welzijn.

Holland legde uit hoe hij zich door de pauze kon concentreren op zijn geestelijke gezondheid en persoonlijke groei kon ervaren. “Ik heb zoveel van mijn jeugd op de weg gedaan”, zei Tom Holland. “Ik moest veel thuis opgroeien. Mijn waterrekening betalen, mijn gemeentebelasting betalen en mijn vuilnisbakken sorteren en al dat soort dingen die ze je op school niet leren.

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *