Trailer voor nieuwe thriller met Liam Neeson in de hoofdrol

De eerste trailer voor In the Land of Saints and Sinners een nieuwe thriller met Liam Neeson en Ciarán Hinds in de hoofdrollen, is uitgebracht.

Het verhaal van de film draait om Finbar Murphy, gespeeld door Liam Neeson. Een gepensioneerde huurmoordenaar die een gevaarlijk kat-en-muisspel aangaat met drie wraakzuchtige terroristen.

liam neeson

In de trailer boordevol actie is te zien hoe Finbar een rustig leven probeert te leiden in een rustig Iers dorpje voordat hij een mysterieuze figuur uit zijn duistere verleden tegenkomt. Vertolkt door Kerry Condon, bekend van haar rol in “The Banshees of Inisherin”. Ciarán Hinds, bekend van zijn rol als Mance Rayder in “Game of Thrones”, lijkt de rol van de lokale politieagent op zich te nemen.

Hinds was te zien in drie seizoenen van de fantasy-dramaserie, die sindsdien een spin-off heeft voortgebracht, House of the Dragon.

Lees ook

20 extra shows die nu beschikbaar zijn om te streamen en die fans van Game of Thrones zullen aanspreken

De ensemblecast bestaat ook uit Jack Gleeson, bekend van zijn vertolking van koning Joffrey Baratheon in Game of Thrones. En ook Sarah Greene, Conor MacNeill en Colm Meaney. Het scenario is een samenwerking tussen Terry Loane en Mark Michael McNally. Samen met Robert Lorenz, die eerder met Neeson werkte aan “The Marksman”, regisseert hij de film.

De film ging in september in wereldpremière op het 80e Internationale Filmfestival van Venetië. In the Land of Saints and Sinners” heeft gemengde kritieken ontvangen en staat momenteel op 60% op Rotten Tomatoes.

De releasedatum voor de film moet nog worden aangekondigd. Er wordt echter verwacht dat de film in de nabije toekomst beschikbaar zal zijn voor streaming op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *