Travis Scott onthult ‘Circus Maximus’-tours in de VS en Europa

Travis Scott maakt zich op voor zijn komende tours door de Verenigde Staten en Europa. Het is zijn terugkeer sinds de 2018 “Astroworld: Wish You Were Here Tour.”

Hoewel specifieke data nog niet officieel zijn bevestigd door Scott, heeft Pitchfork gemeld dat hij zijn onlangs uitgebrachte album “Utopia” naar verschillende arena’s en locaties zal brengen. Waaronder locaties als Boston, Atlanta, Los Angeles en Vancouver. Volgens de publicatie zal de tournee naar verwachting beginnen op 25 september in het United Center in Chicago. En eindigt op 27 november in het Kaseya Center in Miami.

travis scott

Op Instagram deelde Scott de poster van de tour en uitte hij zijn opwinding met de volgende woorden: “Utopia tour komt eraan, Amerikaanse en Europese data worden binnenkort aangekondigd. Ik mis de weg en ik mis jullie allemaal.”

Deze week debuteerde “Utopia” in de Billboard 200 chart. Het behaalde opmerkelijke streamingcijfers die de met sterren bezaaide collectie naar de eerste plaats stuwden. Dit album is Travis Scott’s eerste release sinds “Astroworld” in 2018.

Zijn aankomende tournee is ook de eerste sinds het tragische incident op het Astroworld Festival. Dat resulteerde in een crowd crush in november 2021. Hierdoor kwamen 10 mensen om het leven en raakten meer dan 100 anderen gewond.

Travis Scott zou een albumrelease-evenement houden in Egypte, maar verplaatste de locatie naar Rome en debuteerde in plaats daarvan met “Utopia”. Tijdens de show in Circus Maximus verraste hij het publiek door Kanye West op het podium uit te nodigen voor uitvoeringen van “Can’t Tell Me Nothing” en “Praise God”. Terwijl hij de invloed van West op zijn carrière en de creatie van Utopia erkende.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *