‘Utopia’ Travis Scott Album Debuteert met 2e Hoogste Streaming van 2023

De fans van Travis Scott hebben een reden om te vieren, want zijn nieuwste album Utopia staat deze week op de eerste plaats van de albumcharts en is daarmee de nummer 1 positie. Dit is de op twee na belangrijkste week van 2023 voor een album.

Deze prestatie volgt op de aanhoudende dominantie van opmerkelijke tracks van Morgan Wallen en Taylor Swift eerder in het jaar. Daarnaast is Utopia onderscheiden door de registratie van de op één na hoogste streamingweek van het jaar.

utopia

Utopia bevat een line-up van ongeveer 19 nummers, waarmee Travis Scott terugkeert met zijn meest uitgebreide collectie sinds zijn album Astroworld uit 2018. De release van Astroworld werd overschaduwd door een tragisch incident tijdens een van zijn concerten. Dat resulteerde in dodelijke slachtoffers door inadequaat management. Na deze tragedie nam Travis Scott een meer ingetogen profiel aan en deed hij inspanningen om zijn aangetaste imago te herstellen.

Het hiphopdebuut met de vele sterren heeft in de Verenigde Staten 496.000 gelijkwaardige albumeenheden opgeleverd in de week die eindigde op 3 augustus, zoals gemeld door Luminate. Utopia” heeft samenwerkingen met 10 artiesten, die allemaal individueel de toppositie in de Billboard 200 chart hebben veroverd: 21 Savage, Bad Bunny, Beyoncé, Drake, Future, Lil Uzi Vert, Playboi Carti, SZA, The Weeknd en Young Thug.

Ondertussen heeft Travis Scott ook twee top vijf nummers op de Billboard singles chart, waaronder Meltdown, met Drake op nummer 3. En “Fe!n” met Playboi Carti op nummer 5.

 

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *