Verschijningsdatum voor Meg 2: The Trench Online Versie onthuld

Warner Bros. heeft het dit jaar moeilijk aan de kassa van de bioscoop. Sommige van hun grote films, zoals Shazam! Fury of the Gods, The Flash en Blue Beetle, hebben het niet goed gedaan wat betreft geld verdienen. Maar er zijn een paar verrassingen: Barbie en Meg 2: The Trench doen het veel beter.

Barbie is goed op weg om de best verdienende film van het jaar te worden. Meg 2: The Trench heeft het ook onverwacht goed gedaan en heeft wereldwijd meer dan 300 miljoen dollar opgebracht, waarvan een groot deel uit China komt – ongeveer 90 miljoen dollar. Dit laat zien hoe populair deze films zijn in dat deel van de wereld.

meg 2 the trench

Meg 2 is gemaakt met een budget van 130 miljoen dollar, net als de eerste film. Om de kosten te dekken, moet de film ongeveer 400 miljoen dollar opbrengen. Dat leek mogelijk op basis van hoe de film het deed, maar Warner Bros. verraste iedereen door aan te kondigen dat Meg 2 vanaf 25 augustus online beschikbaar zal zijn. Dit is slechts 21 dagen na de bioscooprelease, wat een korte tijd is voor films om alleen in de bioscoop te draaien voordat ze online gaan. Sommige mensen raken gefrustreerd over deze strategie van Warner Bros., vooral omdat ze hetzelfde deden met Barbie. Ze vragen zich af waarom de studio films niet meer tijd in de bioscoop geeft.

Lees ook

Warner Bros. Discovery bespaart meer dan $100 miljoen in Q2 door strike

Jason Statham speelt de hoofdrol in Meg 2, samen met Cliff Curtis, Shuya Sophia Cai en Sienna Guillory. Ben Wheatley regisseerde de film en het is gebaseerd op het boek The Trench van Steve Alten.

Meg 2: The Trench is te zien in de bioscoop en is ook online beschikbaar.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *