Vooruitzichten voor de komst van Top Boy seizoen 4

Begin september dropte Netflix het derde seizoen van Top Boy, met daarin een hevige strijd om de titel van Top Boy in Summerhouse. De brandende nieuwsgierigheid is nu of het verhaal doorgaat met een mogelijk seizoen 4.

In de gruizige wereld van Summerhouse zijn dood en geweld dagelijkse kost en seizoen 3 voerde de intensiteit op tot ongekende hoogten. Hoewel er al weinig personages dood zijn, blijven er mysteries hangen.

top boy

Dushane en Sully zijn de hoofdpersonages van de serie. Met hun afwezigheid zou een mogelijk nieuw seizoen een aanzienlijke verschuiving in hoofdpersonages vereisen, een uitdagend maar haalbaar vooruitzicht. Het lijkt er dus op dat seizoen 3 van Top Boy het einde van de serie betekent.

Lees Ook

Top Boy Seizoen 3 op Netflix: Erug Naar de Onderwereld! [2023]

Ashley Walters (Dushane) en Kane Robinson (Sully) onthulden dat seizoen 3 het laatste seizoen is van het tv-drama Top Boy. Ze waren de fans erg dankbaar en vertelden hoeveel de serie voor hen betekent.

“Met dit alles gezegd hebbende, en trouw blijvend aan ons oorspronkelijke doel, moet elk verhaal een einde hebben en dus wordt seizoen drie onze finale. Een kans om de cirkel rond te maken en de reis op de juiste manier af te sluiten.”

Seizoen 1-3 van de serie worden momenteel gestreamd op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *