Warner Bros. Discovery bespaart meer dan $100 miljoen in Q2 door strike

Directieleden van Warner Bros. Discovery zeiden dat de aanhoudende strike het bedrijf ongeveer ‘rond de $100 miljoen’ heeft bespaard.

Ondanks het uitblijven van hervatte onderhandelingen tussen de vakbonden en de studio’s, voorspelt Warner Bros. Discovery (WBD) dat de strike waarschijnlijk zullen eindigen en dat de productie begin september zal worden hervat.

CEO David Zaslav zei tijdens het gesprek met analisten. “We zijn bezig met het vertellen van verhalen. Ons doel is om geweldige verhalen te vertellen, verhalen met de kracht om te entertainen. En als we op ons best zijn, inspireren we met verhalen die tot leven komen op grote en kleine schermen. We kunnen dat allemaal niet doen zonder de hele creatieve gemeenschap, de grote creatieve gemeenschap. Zonder de schrijvers, regisseurs, editors, producenten, acteurs, het hele onder-de-lijn-team. Het is onze taak om hen in staat te stellen hun beste werk te doen. We hebben goede hoop dat alle partijen snel weer in de onderhandelingskamer zitten. En dat deze stakingen zo worden opgelost dat de schrijvers en acteurs het gevoel hebben dat ze eerlijk worden gecompenseerd en dat hun inspanningen en bijdragen volledig worden gewaardeerd.”

warner bros. discovery

“Hoewel we hopen op een snelle oplossing, gaan we in ons model uit van een terugkeer naar het werk begin september. Mochten de stakingen tot het einde van het jaar duren, dan verwacht ik een stijging van $ 100 miljoen ten opzichte van onze vrije kasstroom en een lichte daling van de aangepaste EBITDA”, aldus de CFO.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *