Wes Anderson begint later dit jaar met de opnames van zijn 13e speelfilm

Terwijl sci-fi western Asteroid City over enkele dagen in première gaat, onthult Wes Anderson dat zijn 13e film momenteel in de maak is.

Cinematograaf Robert Yeoman zei tijdens een interview dat de productie van het project later dit jaar zal beginnen, hoewel hij geen verdere details kan delen.

“Daar ben ik even niet uit. Maar [Wes Anderson] werkt. Hij is een workaholic. Ik zal hem dat geven. We sprongen rechtstreeks vanuit Asteroid City in het Henry Sugar-ding. We waren in Spanje en toen gingen we naar Engeland. Hij werkt harder dan wie dan ook. Hij heeft gewoon altijd iets aan de hand. Ik heb meer zoiets van: neem wat vrije tijd en geniet van mijn leven”, zei hij lachend.

wes anderson

Hoewel er geen woord over de plot is onthuld, is gemeld dat Michael Cera, Jeff Goldblum en Benicio Del Toro de nieuwe film omcirkelen.

Dit najaar komt de Netflix-release uit van The Wonderful Story of Henry Sugar, de twaalfde speelfilm van de regisseur en de tweede bewerking van Roald Dahl, waarin Ralph Fiennes, Dev Patel, Ben Kingsley, Rupert Friend en Richard Ayoade samenkomen.

Lees ook: Harrison Ford neemt de schuld op zich voor botsing met Brad Pitt op ‘Devil’s Own’-set

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *