Yellowstone-ster Kevin Costner dreigt producenten aan te klagen

Kevin Costner, beroemd om zijn rol in ‘Yellowstone’, overweegt juridische stappen tegen de producenten van de show vanwege onbetaald geld dat hij volgens hem nog tegoed heeft.

Eerder werd vernomen dat Costner de serie zou verlaten vanwege conflicten in de planning. Nu onthult hij echter dat hij zijn schema heeft aangepast om het eerste deel van seizoen 5 van ‘Yellowstone’ te filmen. Dat had gevolgen voor zijn vierdelige filmfranchise. Ondanks dat er nog geen scripts klaar waren voor het tweede deel van seizoen 5, verplichtte een contractuele clausule hem om 12 miljoen dollar te ontvangen voor dat segment, vergelijkbaar met het eerste deel. Costner verklaarde dat hij misschien naar de rechter stapt om zijn betaling voor de tweede helft veilig te stellen. Hij beschreef de split van seizoen 5 als een uitdagende onderhandeling die leidde tot zijn vertrek.

yellowstone

Volgens People zei Costner: “Ik zal er waarschijnlijk voor naar de rechter stappen.” Het was de scheiding van seizoen 5, zei hij, en hij noemde het een “lange, zwaar bevochten onderhandeling” die leidde tot zijn vertrek.

Gevraagd naar zijn terugkeer in seizoen 6, voegde Costner eraan toe. “Er is mij verteld dat het een beetje teleurstellend is dat [het] de nr. 1 show op tv is, dat ik niet meedoe,” aldus People.

In mei kondigde Paramount de finale van ‘Yellowstone’ aan. De laatste afleveringen werden verwacht in november (uitgesteld vanwege stakingen). Er werd ook een vervolgserie zonder titel aangekondigd, met personages uit ‘Yellowstone’.

lees ook

6 Bingeworthy Best Paramount Plus nieuwe releases in Nederland [2023]

“Ik kon ze niet meer helpen. We hebben geprobeerd te onderhandelen, ze boden me minder geld dan de vorige seizoenen, er waren problemen met de creatie”. Zei hij.

Alle seizoenen van Yellowstone worden momenteel gestreamd op Paramount.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *