GLORY 89 op Videoland: Hoogtepunten, Vechters en Meer [2023]

Terwijl de wereld van het kickboksen blijft evolueren met nieuwe talenten en epische gevechten, staat Glory 89 op het punt om de arena te betreden als een van de meest geanticipeerde evenementen van 2023. Met een line-up van enkele van de beste vechters en matchups die fans op het puntje van hun stoel zullen houden, belooft dit evenement een combinatie te zijn van techniek, kracht en pure adrenaline.

In deze vooruitblik duiken we diep in wat Glory 89 te bieden heeft, van de hoofdgevechten tot de opkomende sterren die klaar staan om hun stempel te drukken. Bereid je voor op een avond vol actie, verrassingen en onvergetelijke momenten.

Dit is wat er nog meer Nieuw is op Videoland in oktober 2023!

Wanneer en waar kun je Glory 89 bekijken?

GLORY 89 wordt live uitgezonden op 7 oktober 2023 om 20:00 CEST / 14:00 ET op Videoland in Nederland.

GLORY 89 Veranderen in gevechts order

GLORY 89, dat deze zaterdag 7 oktober plaatsvindt in Burgas, Bulgarije, heeft vandaag een kleine verandering gezien in de volgorde van de belangrijkste veldslagen. Hoewel kickbokslegende Badr Hari het nog steeds opneemt tegen de Estse grootmacht Uku Jürjendal, begint dit gevecht eerder op de avond, rond 21:00 uur CEST.

Het GLORY vedergewicht titelgevecht tussen de nummer één van de wereld ‘Petch’ (168-39-3) en de Spaanse topuitdager David Mejia (61-15, 18 KO) zal nu de headliner van het evenement zijn.

Glory 89 Volledige gevechtskaart

De volledige gevechtskaart van Glory 89 belooft een avond vol onvergetelijke gevechten en topkickbokstalent. Van de voorrondes tot het hoofdevenement, elke match-up is een showcase van techniek, kracht en passie.

Prelims

Voordat het hoofdevenement van start gaat, zullen de voorrondes een voorproefje geven van de actie en spanning die nog moet komen.

  • Lightweight – Chris Wunn (35-5-1) vs. Dragomir Petrov (14-3)
  • Middleweight – Eduard Gafencu (17-4) vs. Teodor Hristov (14-3)

Hoofdkaart

De hoofdkaart presenteert de crème de la crème van het kickbokstalent

MiddleweightTouchassie vs. Aleksanyan
MiddleweightPetrov vs. Mabrouk
Light HeavyweightTavares vs. Stoica
Heavyweight – Grand Prix KwalificatieHari vs. Jürjendal
Heavyweight – Grand Prix KwalificatieRigters vs. Terpstra
LightweightKoprivlenski vs. Caliniuc 
Featherweight – Titel gevechtChampion ‘Petch’ vs. David Mejia

GLORY 89: Hari vs Jürjendal

Het is officieel: Badr Hari (106-16, 92 KO) zal deelnemen aan GLORY 89 in Burgas, Bulgarije, op 7 oktober. Na zijn terugtrekking uit GLORY 88 in Parijs vanwege de verwoestende aardbeving in Marokko, zal de kickbokslegende nu de strijd aangaan met de Est Uku Jürjendal (19-8, 15 KO). De winnaar kwalificeert zich voor de GLORY Heavyweight Grand Prix in december.

Bekijk Glory 89 gratis!

Nadat Badr Hari zich terugtrok uit het GLORY 88-evenement in Parijs, kwamen GLORY-functionarissen met een speciaal gebaar. Alle GLORY 88-ticket- en PPV-kopers ontvangen een gratis code voor GLORY Kickboksen 89. Details zijn al naar de kopers verzonden. Voor de rest is GLORY live te zien op Videoland in Nederland.

Bent u nog niet geabonneerd op Videoland? Geen probleem, lees onze gids over:

Videoland Abonnement 2023

Wanneer is het volgende GLORY Kickboxing evenement?

Het volgende Glory Kickboxing-evenement is GLORY Collision 6 op 4 November en vindt plaats in Arnhem.

Het hoofdevenement zal voor de onbetwiste status zijn, aangezien de interim-kampioen het opneemt tegen de huidige kampioen in de zwaargewichtdivisie!

Laatste woorden

Als afsluiting belooft GLORY Kickboksen in Burgas een historisch evenement te worden dat kickboksfans wereldwijd zal boeien. Met een mix van lokaal talent en internationale sterren op de kaart, is het duidelijk dat deze avond meer dan alleen gevechten biedt; het is een viering van de sport op zijn best. Mis deze kans niet om getuige te zijn van enkele van de meest opwindende momenten in de kickbokswereld van dit jaar.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *